TEXTIELDRUK

textiel-final

Snel en goedkoop een T-shirt of andere textiel met een eigen ontwerp? Neem de bedrukte T-shirt’s of polo’s van Print-and-More. .

U levert uw ontwerp aan en wij drukken het op een T-shirt, polo of ander textiel. Keuze uit vele kwaliteiten, kleuren en maten.
1. Plain transfer
Deze methode is uitermate geschikt voor eenmalige activiteiten (vrijgezellenfeesten, carnaval etc.) Verkrijgbaar tot A3 formaat. Alleen voor lichtgekleurde katoenen textiel. Stukprijs A4 € 7,50 en A3 € 9,95.
2. Dark print
Deze methode is geschikt voor het full colour bedrukken van donker gekleurd textiel. Met behulp van een tussendrager wordt de inkt dekkend gemaakt. Geschikt voor rechthoekige afbeeldingen. Stukprijs A4 € 12,95 en A3 € 17,50.
3. Flex
Deze foliedruk is geschikt voor alle soorten en kleuren textiel. Letters, logo’s nummers enz. Stukprijs A4 € 9,95 en A3 € 13,95.
4. Flock
Net als Flex is deze methode geschikt voor alle soorten en kleuren textiel. Deze folie heeft een fluweel achtige uitstraling. Stukprijs A4 € 11,95 en A3 € 15,95.
5. Magic print
De spectaculaire oplossing voor alle soorten en (donker)kleuren textiel. Volledig vrijstaande ontwerpen op elke (donker)kleur textiel. Stukprijs A4 € 22,50 en A3 € 29,50.

Oplage & soort textiel;
Wij bieden verschillende druktechnieken aan voor zowel kleine als grotere oplagen. U kunt ook zelf textiel aanleveren om te laten bedrukken.

  • Sweaters
  • T-shirts/polo’s
  • Petten, sjaals, babykleding, slabbertjes
  • Sportkleding
  • Bedrijfskleding
  • Iets anders? Vraag naar de mogelijkheden!

Kom langs in winkel of vraag een offerte aan.

Aanleveren;
U kunt u document met afbeelding inleveren via usb of door een e-mail te sturen.

Voor de Flex & Flock methode dient u het ontwerp aan te leveren in vectorformaat (Illustrator). Opgeslagen als een EPS bestand. Indien u geen mogelijkheid heeft om digitaal aan te leveren kunnen wij uw origineel digitaliseren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

Top